Wondere Wereld
Peter van Veen
Wondere Wereld
02/06/2016
0 min
0

De Wondere Wereld van het Vogelperspectief

02/06/2016
0 min
0
Het vogelperspectief is voor ons mensen altijd een fascinerend iets, vind ik. Met wat hulpmiddelen zijn we in staat om beelden te maken die zich met het zicht van een vogel kunnen meten, maar het zelf zien... Dat blijft lastig. In tegenstelling tot bijvoorbeeld het kikkerperspectief, wat we wel heel gemakkelijk kunnen nabootsen. Foto's vanuit het vogelperspectief vind ik daarom altijd best wel bijzonder. Het is net als luchtfoto's van je eigen omgeving. Als kind kon ik daar uren naar kijken. Vooral ook omdat dat soort beelden best uniek waren, zeker in die tijd. Toen had je nog geen drones enzo... Die hebben het maken van dit soort foto's wel een stuk gemakkelijk gemaakt. Al snap ik ook wel dat niet iedereen zo'n ding in de kast heeft liggen. Ik ook niet. Toch vind ik dit soort foto's heerlijk om naar te kijken. Om je te inspireren geef ik je hier de link naar de Wondere Wereld van het Vogelperspectief in de vorm van een serie foto's waar je landschappen kunt bekijken vanuit een positie die normaal gesproken niet direct voor de hand ligt. Kijk, geniet en verwonder!
Reacties
Categorieën