De Wondere Wereld van Dramatische Timing (bij dieren)
05 december 2015 
0 min. leestijd

De Wondere Wereld van Dramatische Timing (bij dieren)

Dieren gedragen zich op hun geheel eigen manier. Maar soms ook heel menselijk. Tenminste, dat zien wij er dan in. En dan wordt het extra grappig. Maar die momenten zijn in een fractie van een seconde voorbij. Het is daarom zaak om de timing extreem goed te hebben. Anders zit je net naast het moment. Om je te inspireren geef ik je hier de link naar de Wondere Wereld van Dramatische Timing (bij dieren) in de vorm van een serie super fraaie foto's waar je kunt zien dat elk dier zich op zijn eigen wijze koddig gedraagt.. Kijk, geniet en verwonder! De Wondere Wereld van Dramatische Timing
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Reactie plaatsen