Wondere Wereld

Wondere Wereld van Boompatronen

Soms vraag ik me in deze tijd weleens af wat er buiten nu nog te fotograferen valt. Het is geen echte winter momenteel, de dagen zijn vaak grijs en het landschap ik doods en kaal. Maar toch, als je goed om je heen kijkt, valt er nog genoeg te fotograferen. Je moet het alleen zien. En dat kan best lastig zijn. Dat zakt soms een beetje weg. Om je weer op weg te helpen geef ik hieronder een link naar een serie foto's waarop alleen maar een stukje van een boom is te zien. Het is geen macro, meer close-up. Ga de bomen in je buurt maar eens goed bekijken. Je zult ontdekken dat er geen boom hetzelfde is! Ik hoop dat deze foto's je inspireren om er weer op uit te gaan de wereld om je heen vast te leggen! Volg deze link naar de de wondere wereld van boompatronen. Kijk, geniet en verwonder!