De Wondere Wereld van Abstract Fotograferen
09 april 2016 
0 min. leestijd

De Wondere Wereld van Abstract Fotograferen

Voor mij gaat abstract fotograferen hand in hand met creativiteit. Want heel veel beelden liggen niet direct voor de hand. Of toch wel? Feit is dat je het moet zien. En dat merk je ook meteen in de volgende serie beelden: je moet het zien. En dan kun je het ook maken. Gelukkig zit het fotograferen van abstractie niet vast op een bepaalde techniek. Vele soorten fotografietechnieken zijn inzetbaar. En dat maakt het meteen ook zo leuk en veelzijdig. Om je te inspireren geef ik je hier de link naar de Wondere Wereld van Abstract Fotograferen in de vorm van een serie bijzondere beelden. Soms zie je meteen wat het is, maar vaak moet je even goed kijken. En dat is de bedoeling. Kijk, geniet en verwonder! De Wondere Wereld van Abstract Fotograferen
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen:• De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Reactie plaatsen