workshop en cursus
Peter van Veen
workshop en cursus
09/26/2011
1 min
0

Zoom.nl Campus 2011

09/26/2011
1 min
0
Komend weekend is het weer zover: Zoom.nl organiseert weer een groot fotografie-evenement! En het mooie is: ik ben daar ook aanwezig. Om precies te zijn op zaterdag 1 oktober. Ja ja, zul je denken, dat zullen wel meer mensen zijn... Klopt natuurlijk. Maar deze keer sta ik een keer aan de andere kant van de tafel en ben er niet als bezoeker, maar zal twee workshops studiofotografie verzorgen. :-) E.e.a. zal plaatsvinden in één van de gratis theaters, met name die van Camera.nl. Ik zal daar Dick Mensing vervangen die nog op de lijst staat. Het gaat om de workshops op zaterdag van 12:00-13:00 uur en van 15:45-16:45 uur. Ben je er dan ook en heb je tijd over? Loop dan even binnen zou ik zeggen! De rest van de dag zal ik op de beurs rondlopen en her en der nog een workshop volgen. Zie je me lopen, aarzel niet en maak even een praatje. Dat vind ik heel er leuk! Je kunt me herkennen aan het witte t-shirt met Moor Fotografie erop. ;-) Voor wie nog niet helemaal duidelijk is wat de Zoom.nl Campus nu eigenlijk inhoudt, volgt hier nog wat meer info: Zoom.nl Campus 2011 Na vier edities van ZOOM.experience heeft men gekozen voor een geheel nieuwe opzet. Hiermee wil Zoom.nl nog beter inspelen op de behoefte van de bezoeker: leren en inspireren. In twee dagen tijd worden op Zoom.nl Campus meer dan 70 seminars gegeven, dus of je nu beginner bent of een gevorderde amateur; er is voor ieder wat wils!

Seminars

De nadruk van het evenement ligt op fotografische educatie. In de 6 Zoom.nl Theaters worden door vooraanstaande fotografen de hele dag door seminars gegeven, die verschillende fotografische onderwerpen en niveaus beslaan. Benieuwd naar het complete programma? Ga dan snel naar seminars voor een compleet overzicht.

Activiteiten

Uiteraard zal er naast de seminars in de Zoom.nl Theaters nog meer te doen zijn op fotografiegebied. Zo zullen de verschillende leveranciers en dealers zich presenteren tijdens de Zoom.nl Campus op het touch and try gedeelte, waarbij er voldoende tijd en mogelijkheid is om producten te testen en aan te schaffen. Hier vinden ook nog vele gratis seminars plaats, waarvoor je je niet hoeft in te schrijven! Ben je benieuwd hoe de profs jouw werk beoordelen of ontvang je graag opbouwende tips om verder te komen in de fotografie, laat dan je portfolio reviewen door onze deskundige jury.
Reacties
Categorieën