Moor Fotografie op de Zoom Campus 2012
03 mei 2012 
1 min. leestijd

Moor Fotografie op de Zoom Campus 2012

Over een ruime maand is het weer zover: de Zoom Campus 2012! Moor Fotografie op de Zoom Campus 2012In het weekend van 16 en 17 juni wordt de tweede editie van de Zoom Campus gehouden. Net als vorig jaar is het weer in het NBC te Nieuwegein. Tijdens deze dagen kun je vele seminars volgen en daarnaast nog de nodige activiteiten ondernemen. Vorig jaar werd deze opzet voor het eerst als zodanig georganiseerd. Toen was ik daar ook aanwezig als vervanger om een workshop studiofotografie te geven. Dit jaar zal ik ook weer aanwezig zijn, maar dan om een seminar over Product/Table Top Strobist Fotografie te verzorgen. Hoe het gaat lopen weet ik nog niet precies, maar ik ga zeker proberen om een stukje live demo in te bouwen. Wellicht iets met DIY materiaal of als de spullen op tijd binnen zijn iets met de Triggertrap! Meld je aan op de website van de Zoom Campus 2012, voor de prijs van € 7,50 hoef je het echt niet te laten! Kom jij ook naar de Zoom Campus 2012? Ik zou het leuk vinden om je daar dan even te spreken. Spreek me gerust aan als je me ziet lopen, ik ben te herkennen aan mijn witte t-shirt met overduidelijk Moor Fotografie erop... :-) Moor Fotografie op de Zoom Campus 2012
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Reactie plaatsen