Woordloze Woensdag Dokvijver Werkendam Infrarood
17 oktober 2012 
0 min. leestijd

Woordloze Woensdag Dokvijver Werkendam Infrarood

Klik op de foto voor groot formaat: Woordloze Woensdag Dokvijver Werkendam Infrarood
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Dustin Vogel
Door

Dustin Vogel

op 17 Oct 2012

Peter, Leuk met de kerst op komst... ;-) (ik heb het een beetje sneeuwachtig, vandaar). Waarmee heb je deze foto precies gemaakt? Is dit zonder aanpassingen aan je camera. (verwijderen filters?).

Peter van Veen
Door

Peter van Veen

op 17 Oct 2012

Haha, het lijkt wel sneeuwachtig ja... Maar dit is volzomer! Deze foto is gewoon met de kitlens gemaakt met daarop een Hoya IR72 filter erop geschroefd.

Reactie plaatsen