Woordloze Woensdag - Biesbosch en Amercentrale
23 september 2015 
0 min. leestijd

Woordloze Woensdag - Biesbosch en Amercentrale

De meeste blogs bestaan uit meer woorden dan foto's. Op woensdag is dat anders. Dan is er de Woordloze Woensdag. Geen verhaal of uitleg met passende beelden, maar alleen een foto die verder geen uitleg nodig heeft. Klik op de foto voor groot formaat: Woordloze Woensdag Biesbosch Werkendam Amercentrale Groen Blauw
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen:• De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Alexander van der Dussen
Door

Alexander van der Dussen

op 23 Sep 2015

Hoi Peter, Wederom een leuke foto. Toch bespeur ik bij mij he gevoel dat de foto sterker is wanneer deze zou worden gespiegeld. Ik krijg bij deze foto het gevoel dat de rook de schoorsteen wordt ingetrokken ipv dat de rook uit de schoorsteen komt. Dit komt denk ik omdat ik denk van links naar rechts.

Peter van Veen
Door

Peter van Veen

op 29 Sep 2015

Dankjewel Alexander. Mijn kijkrichting is ook zo. Waarschijnlijk kijk ik er anders tegenaan omdat ik de werkelijke situatie gezien heb. Grappig dat iedereen een beeld zo anders interpreteert. :-)

Reactie plaatsen