Woordloze Woensdag - Vlammende Zonsondergang aan de Merwede
12 oktober 2016 
0 min. leestijd

Woordloze Woensdag - Vlammende Zonsondergang aan de Merwede

De meeste blogs bestaan uit meer woorden dan foto's. Op woensdag is dat anders. Dan is er de Woordloze Woensdag. Geen verhaal of uitleg met passende beelden, maar alleen een foto die verder geen uitleg nodig heeft. Klik op de foto voor groot formaat: Woordloze Woensdag Vlammende Zonsondergang Merwede Biesbosch Werkendam EXIF: Nikon D500 + Sigma 17-50mm f/2.8 | ISO400 | 50mm | f/6.3 | 1/320
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen:• De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Jack
Door

Jack

op 12 Oct 2016

sprakeloos gewoon ;)

Alex Breugelmans
Door

Alex Breugelmans

op 19 Oct 2016

Ik zag onlangs hetzelfde in de buurt en had zo'n spijt geen fototoestel bij me te hebben. Lesje geleerd ...

Peter van Veen
Door

Peter van Veen

op 20 Oct 2016

Dat zijn dure lessen... ;-)

Reactie plaatsen