De Wondere Wereld van Kinderfotografie
02 april 2016 
0 min. leestijd

De Wondere Wereld van Kinderfotografie

Kinderen zijn een populair en dankbaar onderwerp om te fotograferen. Ze zijn nog zo puur, eenvoudig, spontaan en levendig! Dat is aan de ene kant enorm gemakkelijk, want je hoeft in dat opzicht weinig te doen voor een prachtige foto, maar aan de andere kant zit daar ook de moeilijke kant. Ze zijn (meestal) enorm beweeglijk en vooral niet te sturen en te regisseren. En dan nog: waar zit nu net het verschil tussen een kiekje, een momentopname en een topfoto? Om je te inspireren geef ik je hier de link naar de Wondere Wereld van Kinderfotografie in de vorm van een serie gave en inspirerende kinderfoto's. Kijk, geniet en verwonder!
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen:• De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Reactie plaatsen