De Wondere Wereld van Dans
01 april 2017 
0 min. leestijd

De Wondere Wereld van Dans

Dans is niet mijn ding. Laat ik dat voorop stellen. Een totaal gebrek aan gevoel voor ritme zal daar zeker debet aan zijn. Desalniettemin is het fotografisch gezien wel een interessant fenomeen. Er gebeurt enorm veel tegelijk (meestal), veel kleuren en grote verschillen in licht. Dat alles bij elkaar maakt de wereld van dans tot een interessante en inspirerende fotomogelijkheid, maar zeker niet tot een eenvoudige. Om je te inspireren geef ik je hier de link naar de Wondere Wereld van Dans in de vorm van een serie kleurrijke beelden. Ontzettend goed voor de inspiratie. Kijk, geniet en verwonder!
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Reactie plaatsen