Lightroom Tip - Wat doen Verzamelingen?
20 mei 2014 
0 min. leestijd

Lightroom Tip - Wat doen Verzamelingen?

De Lightroom functionaliteit rondom de Verzamelingen is een beetje verwarrend. Want een Verzameling is wel duidelijk, maar waarom is er dan ook nog een Slimme Verzameling? Wat kan die? Wat kun jij er mee? Hoe werkt het? Ik ben er eens goed voor gaan zitten en laat zien wat wel en wat niet binnen de mogelijkheden van de Verzamelingen zit. Kijk even mee: Tip: Bekijk de video in HD (klik op play en vervolgens op het tandwieltje rechtsonder in beeld)
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Reactie plaatsen