Project 52

Project 52 Weken

Ok, ik geef het toe. Ik heb me heel lang verzet tegen dit soort projecten. Niet omdat het onzinnig is of niet leuk, maar vooral omdat ik me toch nooit aan de deadlines kon houden. De oorzaak lag dus bij mezelf. Onlangs kondigde Hetty hier thuis aan dat zij ging starten met een 52 weken project. Oeps. En zij is een volhouder, dat weet ik inmiddels wel. We hebben afgesproken dat ik het onderwerp zou bedenken en zij zou de uitvoering doen. Uiteraard met de hulp van haar vertrouwde iPhone.... Hummmm... de twijfel begon toen ook wel bij mij toe te slaan moet ik zeggen. Het voordeel van samen zo'n project doen, is dat je elkaar scherp kunt houden en vooral ook elkaar kunt motiveren. De draai die ik er aan ga geven is: ik ga wekelijks niet alleen mijn foto laten zien, maar ook die van Hetty. Beiden dus van hetzelfde onderwerp. Zij fotografeert met de iPhone, ik fotografeer met de spiegelreflexcamera. Een soort van fotografie face-off dus. :-) Afgelopen week was het onderwerp: 'vork'. Een heel simpel en alledaags gebruiksvoorwerp. Hoe ga je dat nu op een leuke manier vastleggen? Wil je weten hoe Hetty haar foto heeft gemaakt? Klik. Oordeel zelf! Klik op de foto voor groot formaat. Je mening wordt zeer gewaardeerd. :-) Foto van Peter: Project 52 Weken Week 1 Vork door Peter Foto van Hetty: Project 52 Weken Week 1 Vork door Hetty