Project 52

Project 52 week 22 Rond

Het thema van de afgelopen week was: rond.
Project 52 is een gezamenlijk fotoproject van ons. Elke week een nieuw thema wat door ons beiden apart wordt uitgewerkt. Hetty fotografeert & bewerkt met haar iPhone, Peter fotografeert met zijn Nikon D300 en bewerkt met Lightroom 4.
Rond. Totaal niet moeilijk zou je zeggen. Nou, de ervaring heeft mij inmiddels geleerd dat hoe breder het onderwerp is, hoe lastiger het is om iets te vinden. Maar ach, het kietelt je creativiteit ook wel weer eens op een andere manier. En dat is nu juist het leuke van dit wekelijkse project. Eigenlijk heb ik mijn onderwerp te danken aan ons Anne Marie, die mij tijdens het tandenpoetsen liet zien hoe mooi de nieuwe tube er van binnen uitzag. En meteen wist ik het: dit wordt de foto. Met wat dozen heb ik snel een opstelling in elkaar gezet zodat de foto snel gemaakt kon worden. En mijn kindjes verder konden met tandenpoetsen. :-) Ook voor Hetty was het zoeken en denken. Hoe breder, hoe lastiger dus... En ook voor haar kwam het 'zomaar' langs. Tijdens een brainstorm bij restaurant de Waterman hier vlakbij zag ze het ineens: dit wordt mijn 'rond' foto!. Setupfoto's zijn weer onderaan te vinden. Het onderwerp voor volgende week is: broodbeleg. Klik op de foto voor groot formaat. Een reactie stellen we zeer op prijs, maar een tweet of like vinden we ook heel leuk! Foto van Hetty: Project 52 Weken Week 22 Rond door Hetty Foto van Peter: Project 52 Weken Week 22 Rond door Peter Setupfoto's: Setupfoto Project 52 Rond Setupfoto Project 52 Rond