Wandeling Jantjesplaat in de Biesbosch
26 april 2022 
0 min. leestijd

Wandeling Jantjesplaat in de Biesbosch

Onlangs maakte ik met Hetty en Leo een wandeling bij de Jantjesplaat in de Biesbosch. Een prachtig vogelrijk gebied met een gemakkelijk wandelpad er tussendoor. Wel een beetjes toeristisch is het wel met een redelijke grote parkeerplaats er bij. In het weekend kan het er behoorlijk druk zijn. Desalniettemin is er vanalles te zien. Vooral veel vogels, maar dat zal je niet verbazen. Meestal zitten die redelijk ver weg, want er is ruimte genoeg. Maar, ales je een poosje zit of rustig staat, dan kan er zomaar vanalles over en langs je heen komen vliegen. En het is een aardigheid om ook die vogels vast te leggen. Ik heb enkele beelden geselecteerd die je hieronder kunt vinden. Wil je zelf eens wandelen rondom de Jantjesplaat? Volg deze link naar Komoot daar vind je diverse wandelingen in dit gebied. [rl_gallery id="21977"]
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Reactie plaatsen