Leren door te DOEN
06 oktober 2012 
0 min. leestijd

Leren door te DOEN

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen en benadrukken.... Fotograferen kun je leren. En dat leer je voor een heel groot deel door gewoon te DOEN! Laat alle theorie maar eens achter je en ga er op uit. Gewoon dingen proberen. Dingen die je misschien nog nooit eerde hebt gedaan. Eens moet de eerste keer zijn. Iemand heeft eens gezegd dat je eerste tienduizend foto's de slechtste zijn. Ik meen dat het Henry Cartier Bresson was. Maar er zit wel deelijk wat in. Daarom zeg ik het hier nog maar een keer: Doen, Doen en nog eens Doen!!! fotograferen kun je leren door te doen
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Michel Jansen
Door

Michel Jansen

op 03 Dec 2019

Het leren voor te doen klopt inderdaad. Wat betreft mooie spreuken werd er eens aan een fotograaf gevraagd wat nu zijn favoriete foto was. Het antwoord: " die maak ik morgen". Fotograferen is en blijft fotograleren.

Peter van Veen
Door

Peter van Veen

op 03 Dec 2019

Fotograferen blijft een continue proces van jezelf verbeteren. Je raakt nooit uitgeleerd!

Reactie plaatsen