HDR Grote Kerk Breda
26 oktober 2011 
0 min. leestijd

HDR Grote Kerk Breda

Misschien ken je deze locatie al, maar toch wil ik deze nog eens onder je aandacht brengen. De Grote Kerk in Breda. Een prachtig kerk met een rijke historie, gelegen op een groot plein. Als je eenmaal binnen bent, valt de drukte van de stad ineens helemaal weg. Van binnen ziet deze kerk er immens groot en rijk versierd uit. Prachtig object dus om HDR fotografie ofwel High Dynamic Range fotografie te oefenen. En met geweldige resultaten thuiskomen. ;-) Binnenkort ga ik er weer naar toe. Workshop HDR High Dynamic Range Fotografie Grote Kerk Breda
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Reactie plaatsen