Fotobewerking
Peter van Veen
Fotobewerking
02/12/2015
0 min
10

Frozen - the making of

02/12/2015
0 min
10
Frozen - the making - Bewerking in LightroomAfgelopen week hadden we enkele dagen nachtvorst. Op Facebook had ik al enkele keren een foto van een ijsbel langs zien komen. Ik vond het een prachtig fenomeen. De mooie schakeringen van ijsbloemen die je vroeger op je slaapkamerraam had, kun je terug zien op het superdunne en ijle oppervlak van een ordinaire bellenblaasbel. Dus op een vroege zaterdagochtend, ik was al op tijd wakker gemaakt door ons Emma, heb ik de bellenblaas gepakt en ben aan de slag gegaan. Hoe het allemaal verder ging, kun je zien in deze video. Ik laat daar ook meteen zien hoe het ontwikkelproces in Lightroom is gegaan. Welke stappen heb ik gezet om tot het eindresultaat te komen? Kijk zelf even: Tip: Bekijk de video in HD (klik op play en vervolgens op het tandwieltje rechtsonder in beeld)
Reacties
Categorieën