Fotoshoot met Adriëtte
22 oktober 2008 
0 min. leestijd

Fotoshoot met Adriëtte

Enige tijd geleden heb ik met Elja Trum van Photofacts een fotoshoot gedaan met mijn dochter Adriëtte. Hier is een kleine video van gemaakt. Fotoshoot met Adriëtte bij Plasmolen
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Reactie plaatsen