Fotografie

Fotograferen op het Dwingelderveld

Een paar dagen geleden had ik samen met zoonlief Rogier enkele uren 'over' in het Drentse landschap. De dames hadden een uitje ergens in het hoge Noorden (lees: iets met een bruidsjurk) waar wij niet bij mochten zijn. Wat ga je dan doen? Mijn keuze was snel gemaakt. Lekker samen wandelen, wauwelen, van het landschap genieten en tussendoor wat fotograferen. In de tas ging mee: de Nikon Z7 en als lenzen de 70-200mm en de 14-30mm. Uiteindelijk bleef de tas gewoon op de rug en werd de Z7 met de 70-200mm mijn handgereedschap. Dat wil zeggen: ik was mijn draagriem vergeten en moest daarom deze combinatie in de hand houden. Dat was best zwaar want na een kleine 6 kilometer wandelen over het Dwingelderveld hield ik daar een beste kramp in mijn handen aan over. Afijn, het Dwingelderveld was een mooie en ruime locatie redelijk in de buurt en ik was er nog nooit geweest. Nou, ruimte was er zat! Wat een weids landschap. Er waren blijkbaar wel wat routes die je kon lopen, maar mijn 6 kilometers besloegen alleen een pad heen en dezelfde weg weer terug. Desalniettemin: ik heb genoten van het landschap, de mogelijkheden, de gesprekken en niet te vergeten het gezelschap. :-) Hieronder een selectie van de foto's. [rl_gallery id="19967"]