Persoonlijk
Peter van Veen
Persoonlijk
09/15/2014
1 min
8

De Tuinen van Appeltern

09/15/2014
1 min
8
Ergens in de afgelopen zomer waren Hetty en ik te gast bij een cursist van ons, Rob. Op zijn uitnodiging zijn we een dagje uit geweest naar de Tuinen van Appeltern. Nu had ik daar wel eens van gehoord, maar ik was er nog nooit geweest. En in mijn beleving (ik moet het eerlijk bekennen) waren de Tuinen van Appeltern niet meer dan een leuk dagje uit voor de wat meer ouden-van-dagen. Sorry mensen. :-) Een dagje uit naar de Tuinen van Appeltern Niet was echter minder waar. Ik heb die dag genoten! Uiteraard had ik wel mijn camera bij me, maar ook zonder had ik me er uitstekend vermaakt. En ook Hetty, die er al wel eerder was geweest, heeft tijd tekort gehad om alles goed te bekijken, er van te genieten en in je op te nemen. Oh ja, en er ook nog leuke foto's van de maken... Op advies van lezer Dave Zuuring had ik mijn uitrusting beperkt tot slechts 1 camera en 1 lens. Het zou die dag best warm worden, zo'n 28 graden. En dan is een (zware) fototas op je rug geen pretje. Ik heb de Nikon D4 en de Nikkor 24-70 f/2.8 meegenomen. Een lens waar ik vooraf niet echt veel gevoel bij had. Ik deed nooit zoveel in dat bereik. Of de Fullframe D4 ging het echter uitstekend. Alles past precies. Ook in de tuinen, waar het niet echt weids of ruim is opgesteld, paste deze combinatie precies. Hieronder kun je een selectie van mijn foto's vinden. Laat eens weten welke foto jij de moeite waard vind en waarom. [nggallery id="13"]
Reacties
Categorieën