out of date

Fotofestival Epe 2010

Vandaag werd de eerste editie van het Fotofestival Epe gehouden. Na een drukke tijd van voorbereiding was het dan eindelijk zover. Zoals op de site al was te lezen, was gezorgd voor een goed dagvullend programma met een veelheid aan workshops. Daarnaast waren er de hele dag door diverse activiteiten op het buitenveld. En hoewel de weersvoorspellingen erg slecht waren, zijn die gelukkig niet uitgekomen. Sterker nog, mooier weer dan dit kon het wat mij betreft niet worden. Als voorinschrijver kon ik vooraf inschrijven voor 2 workshops. Ik heb gekozen voor 'flitslicht op een binnenlocatie' door Martin Hogeboom en later op de dag 'portretfotografie bij available light' door Mich Buschman. Verder kon ik dan nog inschrijven voor andere workshops, mits daar nog plek was. Daarbij heb ik gekozen voor 'internet en social media' door Kenneth Verburg en 'bruidsfotografie' door Geert van de Ven. Stuk voor stuk leuke workshops door inspirerende mensen die duidelijk met hun passie bezig waren. Overal heb ik wel iets nieuws opgestoken. Het leukste element van zo'n dag vind ik eigenlijk nog wel het IRL (In Real Life) contact dat je hebt met mensen die je alleen nog maar via internet kent. Zo heb ik een aantal mensen gesproken die ik alleen maar via twitter weleens 'sprak', maar nu dus ook in het echie. Zo heb ik o.a. gesproken met Kenneth Verburg, Martin Hogeboom, Gwen Vermolen, Brian Dragtstra, Geert van de Ven. Geertje Vierhout was helaas op het laatste moment toch verhinderd. Ik ben eigenlijk wel benieuwd of ik nog tweeps heb misgelopen op het Fotofestival Epe 2010... Al met al kan ik wel concluderen dat het eerste Fotofestival Epe een succes is geweest. Ik, en vele anderen, hopen dan ook op een vervolg in 2011! Als afsluiter hier nog wat foto's die ik heb gemaakt tijdens het Fotofestival Epe 2010: Fotofestival Epe 2010 Workshop Fotofestival Epe 2010 Workshop Fotofestival Epe 2010 Workshop Fotofestival Epe 2010 Workshop Fotofestival Epe 2010 Workshop