Fotobewerking van een lezersfoto: strand
26 mei 2016 
0 min. leestijd

Fotobewerking van een lezersfoto: strand

In de video die je hieronder kunt bekijken, neem ik je mee in het denk- en doeproces bij het bewerken van deze foto van Jeroen. Het is een strandfoto die niet alleen wat scheef staat, maar ook wat plat, donker en flets is. Fotobewerking van een lezersfoto Strand Ik laat niet alleen zien wat ik doe, maar vertel er ook bij waarom ik dat doe. Net zoals ik dat doe in mijn Lightroom Receptenboek. Voor het bewerken van deze foto worden de volgende gereedschappen gebruikt: Uitsnijdgereedschap, Waterpas, Lenscorrecties, Standaard belichtingsinstellingen, Gegradueerd Filter en het Radiaalfilter. De eindplaat ziet er dan als volgt uit: Fotobewerking van een lezersfoto Strand Je ziet het: allemaal geen speciale of bijzondere dingen, maar je moet je net op de juiste manier toepassen. En dat kan per foto verschillen. Wil je meer van dit soort fotobewerkingen zien? Kijk dan eens hier: www.lightroomrecepten.nl
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Reactie plaatsen