Betere foto's maken
Peter van Veen
Betere foto's maken
05/26/2016
0 min
0

Fotobewerking van een lezersfoto: strand

05/26/2016
0 min
0
In de video die je hieronder kunt bekijken, neem ik je mee in het denk- en doeproces bij het bewerken van deze foto van Jeroen. Het is een strandfoto die niet alleen wat scheef staat, maar ook wat plat, donker en flets is. Fotobewerking van een lezersfoto Strand Ik laat niet alleen zien wat ik doe, maar vertel er ook bij waarom ik dat doe. Net zoals ik dat doe in mijn Lightroom Receptenboek. Voor het bewerken van deze foto worden de volgende gereedschappen gebruikt: Uitsnijdgereedschap, Waterpas, Lenscorrecties, Standaard belichtingsinstellingen, Gegradueerd Filter en het Radiaalfilter. De eindplaat ziet er dan als volgt uit: Fotobewerking van een lezersfoto Strand Je ziet het: allemaal geen speciale of bijzondere dingen, maar je moet je net op de juiste manier toepassen. En dat kan per foto verschillen. Wil je meer van dit soort fotobewerkingen zien? Kijk dan eens hier: www.lightroomrecepten.nl
Reacties
Categorieën