De Wondere Wereld van de Regel van Derden
18 juli 2015 
0 min. leestijd

De Wondere Wereld van de Regel van Derden

Volgens mij is de Regel van Derden de bekendste compositieregel voor iedereen. Ik denk zelfs dat het voor velen de eerste regel over compositie is die je geleerd hebt. En daardoor is het ook wel een plat gefotografeerde regel geworden. Daarom wordt ook vaak geroepen: "regels zijn er om te breken". Om zo de meeste foute composities goed te praten. Voor wie denkt dat door het toepassen van de Regel van Derden dan alleen maar saaie en voorspelbare foto's ontstaan heb ik een serie fraaie beelden. Foto's met stuk voor stuk een perfecte compositie volgens deze regel. Om je te inspireren geef ik je hier de link naar de Wondere Wereld van de Regel van Derden in de vorm van een serie super fraaie foto's waarin de eenvoud, maar ook de kracht van de Regel van Derden naar voren komt. Kijk, geniet en verwonder! De Wondere Wereld van de Regel van Derden
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen:• De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Reactie plaatsen