De Wondere Wereld van Silhouet Fotografie
27 februari 2010 
0 min. leestijd

De Wondere Wereld van Silhouet Fotografie

Een silhouetfoto lijkt een niet al te moeilijke tak van sport binnen de fotografie. Toch kan de schijn hier aardig bedriegen. Een silhouetfoto waarbij de kleine details ook kloppen, evenals de belichting, is niet altijd even eenvoudig. Kijk en geniet van deze prachtige silhoutbeelden. Silhouet Fotografie
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Reactie plaatsen