Zacht Licht in de Biesbosch
10 oktober 2011 
0 min. leestijd

Zacht Licht in de Biesbosch

Buiten is het nu duidelijk herfst, daar kunnen we kort over zijn. Het is niet anders. De temperatuur is nog wat in zomerse sferen, ik vind het in ieder geval totaal niet koud. Om toch nog een stukje zomer vast te houden heb ik hier een mooi zomers beeld voor je. Het is een stukje Biesbosch, 's morgens in alle vroegte. En wat heb je dan? Juist: zacht licht! Zacht Licht Ochtend Biesbosch
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen:• De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Reactie plaatsen