Woordloze Woensdag - Eindig
15 juli 2020 
0 min. leestijd

Woordloze Woensdag - Eindig

De meeste blogs bestaan uit meer woorden dan foto's. Op woensdag is dat anders. Dan is er de Woordloze Woensdag. Geen verhaal of uitleg met passende beelden, maar alleen een foto die verder geen uitleg nodig heeft. Klik op de foto voor groot formaat: Woordloze Woensdag Eindigdata-pin-url="https://www.moorfotografie.nl/woordloze-woensdag-340.jpg/" data-pin-media="https://moorfotografie.nl/images/woordloze-woensdag-340.jpg" data-pin-description="Woordloze Woensdag Eindig"> EXIF: Nikon D500 + Sigma 105mm f/2.8 | ISO 2500 | 105mm | f/8 | 1/400s Wil je ook zo leren fotograferen? Meld je dan aan op onze Fotografie Praktijkschool.
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Ank Gouw
Door

Ank Gouw

op 10 Apr 2021

Hoi, ik vind je compositie vaak erg mooi. En als dan ook nog de exif erbij staat is dat compleet. Je hebt wel een kunstzinnige blik! Is hier nog aan geknutseld op internet? Groetjes Ank.

Peter van Veen
Door

Peter van Veen

op 12 Apr 2021

Dankjewel Ank! Ik weet niet precies wat je bedoelt met 'geknutseld op internet', maar elke foto wordt nabewerkt. Dat is iets anders dan knip en plak werk, maar uit mijn herinnering kan ik zeggen dat hier niet veel meer dan de gebruikelijke dingen aan gedaan zijn.

Reactie plaatsen