Fotografie
Peter van Veen
Fotografie
12/21/2015
1 min
0

Sneak Preview Start webinar serie over Belichting

12/21/2015
1 min
0
Sneak Preview Webinar Serie over BelichtingOm je er nog maar eens aan te herinneren: op dinsdag 1 maart 2016 start de gloednieuwe Webinar Serie 'Alles over Belichting'. Misschien heb je nog niet echt een beeld bij wat een webinar is, of hoe zo'n uitzending nu eigenlijk werkt, of wat je qua huiswerk kunt verwachten.... Ik leg het even uit.

Wat is een webinar

Een webinar is net als een live seminar, maar dan via het internet. Bij een seminar is het nodig om te reizen naar de plaats van de cursus en daarvoor moet je vaak files, verkeer of openbaar vervoer voor trotseren, terwijl je lang onderweg bent. Bij een webinar zit je rustig achter je computer op het afgesproken moment van het webinar. Je kunt mij live zien en horen. Wat ik op mijn computer laat zien is ook op die van jou te zien. Je kunt vragen stellen en opmerkingen maken, meestal via een reacties via de website, via twitter of via een chatfunctie. Je kunt zelfs met de andere deelnemers van gedachten wisselen of je mening geven via een poll. Daardoor kan er veel leuke interactie ontstaan. Doordat je direct contact hebt met mij en de andere cursisten verschilt een webinar in feite in niets van een gewone cursus. Het is alleen veel comfortabeler en kost minder omdat je geen tijd en geld verliest met het reizen. Bij elke les (het zijn er deze keer vier, krijg je een huiswerkopdracht. Binnen de besloten Facebookgroep vind de verdere beoordeling van de opdrachten door mij plaats. Binnen deze groep is er ook ruimte voor een veilige interactie met andere cursisten. Wel zo fijn!

Wat krijg je bijvoorbeeld te zien? (sneak preview)

Om je een duidelijk beeld te geven heb ik wat geknipt en geplakt uit de eerste lesvideo over productfotografie. Je kijkt echt met mij mee terwijl ik de foto maak. En om duidelijk te maken dat je geen grote of professionele studio nodig hebt, laat ik het gewoon aan de keukentafel zien. :-) Kijk je even mee?

Doe je ook mee?

Ben je enthousiast geraakt? Dan kun je nu nog meedoen! Inschrijven kan via deze link naar de webshop. Inmiddels zijn de lessen van deze Webinar Serie opgenomen in onze Fotografie Praktijkschool.
Reacties
Categorieën