iPhonografie week 14 De Dokvijver
13 april 2012 
0 min. leestijd

iPhonografie week 14 De Dokvijver

Een foto van water doet het altijd wel goed. Voor deze post heb ik de dokvijver uitgekozen. De zon was behoorlijk in gevecht met de wolken, dus het was gewoon gaan, zitten en afwachten tot de zon even sterker was dan het wolkendek. Deze foto is met de app HDR foto gemaakt en daarna met snapseed drama 2 er over gedaan. Zo krijgen de wolken nog meer dreiging en ook de spiegeling in het water wordt benadrukt. iPhonografie iPhone Foto Dokvijver Werkendam
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen:• De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Reactie plaatsen