iPhonografie week 16 Projectweek
Hetty van Veen
25 april 2012 
0 min. leestijd

iPhonografie week 16 Projectweek

Deze week hadden de twee jongste kinderen projectweek. Het ging over vroeger en iedere klas had een eigen onderwerp daarbinnen. Ze hebben allemaal zo goed hun best gedaan en we kwamen heel wat mooie oude dingen tegen. Zo ook dit boekje. Het had iets te maken met Michiel de Ruyter... Deze iPhonografie foto is gemaakt met Instagram en daarmee heb ik er een effect overheen gedaan. Om het iets extra's mee te geven heb ik 'm nog door snapseed gehaald met o.a. drama. iPhonografie iPhone Foto Boekje Projectweek
Over de schrijver
Hetty van Veen
Ineke Moerland
Door

Ineke Moerland

op 28 Apr 2012

Zelf ben ik niet echt weg van Iphohografie vind het vaak te donker. Maar ik moet toegeven deze vind ik werkelijk prachtig. Het heeft ook te maken met het onderwerp en dit leent zich er heel goed voor. Mooi gedaan hoor.

Reactie plaatsen