iPhonografie
Hetty van Veen
iPhonografie
04/18/2012
0 min
0

iPhonografie week 15 Look! A New Look!

04/18/2012
0 min
0
Pubers hebben vreemde dingen hoor. Soms zijn ze zo vasthoudend en halsstarrig als het maar kan, op een ander moment kunnen ze zomaar iets totaal anders doen... Adriëtte was aan de beurt voor puntjes knippen (want ze is zuinig op d'r lange haar), toen ik zomaar eens voorstelde om eens een andere look te doen, een pony bijvoorbeeld. Ze zei meteen 'ja, doe maar!' en dat verbaasde me wel. :-) Om een lang verhaal kort te maken: ik heb natuurlijk met m'n iPhone een foto van het resultaat gemaakt. Er zijn natuurlijk wel wat dingetjes aan gewijzigd.... Uiteraard de app Snapseed, deze keer Vintage 3. Met blur heb ik de randen een beetje vervaagd, zodat de aandacht niet afgeleid wordt en tenslotte heb ik met Selective Adjust de ogen wat blauwer gemaakt. Dochterlief is blij met haar new look, ik met m'n iPhonografie foto. Wat vind jij? iPhonografie iPhone Foto Kapsel New Look Snapseed
Reacties
Categorieën