iPhonografie week 1 De Brug
Hetty van Veen
04 januari 2012 
0 min. leestijd

iPhonografie week 1 De Brug

Vandaag een begin van een nieuwe serie blogjes. Het is de bedoeling dat ik wekelijks hier een blog plaats met als thema iPhonografie, ofwel fotograferen met je iPhone. Zelf ben ik behoorlijk verslingerd geraakt aan verschillende vormen van fotografie met mijn iPhone. Iedere week wil ik hier één foto met jullie delen. De foto is zowel gemaakt als eventueel bewerkt met de iPhone. De eerste foto is gemaakt met de HDR Foto app wat een grote favoriet van me is. Daarna heb ik in Snapseed onderstaande foto bewerkt om er zo met drama deze dreigende plaat van te maken. Ik zou zeggen: probeer het ook eens, je zult versteld staan van wat er allemaal kan! Klik op de foto voor groot formaat: iPhone foto van de week 1
Over de schrijver
Hetty van Veen
Jan Haitsma
Door

Jan Haitsma

op 04 Jan 2012

Beste Peter, Mooi om te lezen. Zelf heb ik ook de Iphone 4s. Wat een waanzinnig goede camera zit daar in he? Snapseed heb ik ook pas geïnstalleerd op mijn iphone en ipad. Op de Ipad is het helemaal gaaf! Hebben we nog wel Photoshop nodig ;-) De HDR Pro app ken ik niet. Wat is jouw ervaring? Met de Iphone 4s kun je ook al fotograferen in de HDR stand. En het werkt ook nog. Graag hoor ik van je. Groet en nog de beste wensen voor een inspirerend en uitdagend 2012!

Leo Janssen
Door

Leo Janssen

op 05 Jan 2012

Fantastische eerste aflevering van een veelbelovende serie! Klasseplaat!

Hetty van Veen
Door

Hetty van Veen

op 11 Jan 2012

Allereerst bedankt voor jullie reactie Jan en Leo. De HDR Foto werk ik veel mee, de pro is een stuk uitgebreider alleen met de foto maken vind ik 'm wat lastiger (duurt langer voor de beide foto's gemaakt zijn)

Estrella
Door

Estrella

op 11 Jan 2012

Schitterende foto! Ik gebruik zelf de ProHDR app. Handige tip om hem daarna nog na te bewerken met een andere app, ga ik ook eens proberen!

Hetty van Veen
Door

Hetty van Veen

op 16 Jan 2012

Dank voor je reactie Estrella, zelf gebruik ik meestal HDR foto omdat die prettigst is om de foto zelf mee te maken maar inderdaad, bij de ProHDR app zitten heel veel mogelijkheden. Heel veel succes met de vele apps die er zijn om de foto's te bewerken.

Reactie plaatsen