iPhonografie
Hetty van Veen
iPhonografie
01/04/2012
0 min
5

iPhonografie week 1 De Brug

01/04/2012
0 min
5
Vandaag een begin van een nieuwe serie blogjes. Het is de bedoeling dat ik wekelijks hier een blog plaats met als thema iPhonografie, ofwel fotograferen met je iPhone. Zelf ben ik behoorlijk verslingerd geraakt aan verschillende vormen van fotografie met mijn iPhone. Iedere week wil ik hier één foto met jullie delen. De foto is zowel gemaakt als eventueel bewerkt met de iPhone. De eerste foto is gemaakt met de HDR Foto app wat een grote favoriet van me is. Daarna heb ik in Snapseed onderstaande foto bewerkt om er zo met drama deze dreigende plaat van te maken. Ik zou zeggen: probeer het ook eens, je zult versteld staan van wat er allemaal kan! Klik op de foto voor groot formaat: iPhone foto van de week 1
Reacties
Categorieën