iPhonografie Spelen met Kleur
17 januari 2014 
0 min. leestijd

iPhonografie Spelen met Kleur

Met de app Color Effects kun je leuke dingen doen. Zo heb ik deze foto ook bewerkt. Het was een eenzaam bloemetje in een kaal winters struikje. Toch verstoorden enkele takken qua kleur het beeld en werd de aandacht van het bloemetje af getrokken. Door met Color Effects te spelen springt het er nu uit. iPhonografie Spelen met Kleur
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Estrella
Door

Estrella

op 17 Jan 2014

Mooi gedaan! Ik hou altijd erg van dit soort kleuraccent-foto's. Doe het zelf ook wel eens.

Peter van Veen
Door

Peter van Veen

op 20 Jan 2014

Het blijft een leuk effect, want het trekt enorm de aandacht naar één punt. Maar ook wel eentje om heel selectief toe te passen.

Ingrid eekman
Door

Ingrid eekman

op 05 Feb 2014

Heel mooi gedaan ook. Ik heb ook al iets zo geprobeerd.

Peter van Veen
Door

Peter van Veen

op 06 Feb 2014

Dankjewel! Zelf doen blijft toch altijd het leukste... ;-)

Reactie plaatsen