iPhonografie

iPhonografie - het tuinhek van ...

Dit keer niet één maar twee foto's die ik met mijn iPhone gemaakt heb. Of eigenlijk is het één foto maar twee verschillende uitwerkingen. Het is een foto van een tuinhek of afrastering (hoe je het ook noemen wilt) waar zowel de ochtenddauw als ook de ochtendzon op zichtbaar waren. Met mijn standaard app Snapseed heb ik de foto bijgesneden en wat warmer van kleurtemperatuur gemaakt, zodat het warme zonlicht goed zichtbaar werd. iPhonografie - het tuinhek van... Daarna heb ik de hele foto omgezet naar zwart/wit en wat blijkt? Ineens gaat de aandacht niet meer zo sterk naar het warme zonlicht, maar juist naar de structuur en vooral naar het lijnenspel. Kijk maar eens hoe sterk die weglopende lijnen zijn. iPhonografie - het tuinhek van... Welke foto vind jij de mooiste?