Fotografie
Peter van Veen
Fotografie
10/29/2012
2 min
0

Foto's Fotowandeling Woudrichem Oktober 2012

10/29/2012
2 min
0
Hoewel ik natuurlijk ook de hele fotowandeling heb uitgelopen, heb ik eigenlijk geen enkele bijzondere foto gemaakt... :-( Eigenlijk ben ik de hele tijd bezig geweest met praten, praten en nog eens praten! Natuurlijk heb ik zo her en der wel wat mensen op de plaat gezet. Die laat ik hieronder zien. Kun je een beetje zien hoe het er op zo'n middag aan toe gaat. En voor de mensen die mee geweest zijn: kijk maar eens of je jezelf terug kunt vinden! Ik kan geen garantie geven dat iedereen er op staat, maar de meesten heb ik wel een keertje langs zien komen, denk ik. De foto's die Hetty (met haar iPhone) heeft gemaakt kun je hier vinden. Van Leo heb ik nog wel een tweetal foto's ontvangen, die wil ik jullie niet onthouden. Eentje om te laten zien wat lange sluitertijd doet en eentje om te tonen hoe geweldig mooi het licht was... Foto's van de Fotowandeling in Woudrichem Oktober 2012 Foto's van de Fotowandeling in Woudrichem Oktober 2012 Foto's van de Fotowandeling in Woudrichem Oktober 2012 Foto's van de Fotowandeling in Woudrichem Oktober 2012 Foto's van de Fotowandeling in Woudrichem Oktober 2012 Foto's van de Fotowandeling in Woudrichem Oktober 2012 Foto's van de Fotowandeling in Woudrichem Oktober 2012 Foto's van de Fotowandeling in Woudrichem Oktober 2012 Foto's van de Fotowandeling in Woudrichem Oktober 2012 Foto's van de Fotowandeling in Woudrichem Oktober 2012 Foto's van de Fotowandeling in Woudrichem Oktober 2012 Foto's van de Fotowandeling in Woudrichem Oktober 2012 Foto's van de Fotowandeling in Woudrichem Oktober 2012
Reacties
Categorieën