Persoonlijk
Peter van Veen
Persoonlijk
01/02/2013
1 min
4

Een nieuw jaar - wat ga jij er mee doen?

01/02/2013
1 min
4
Laat ik allereerst beginnen met je een gelukkig nieuwjaar te wensen! Zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak wens ik je -in deze onzekere tijd- het allerbeste toe. :-) Een nieuw jaar staat voor veel mensen gelijk aan het maken van goede voornemens. Of het stellen van nieuwe doelen. Misschien vind je het een beetje afgezaagd, maar toch is het een mooi moment om er even bij stil te staan. Vorig jaar heb ik een puik artikel hierover geschreven: 10 goede voornemens die elke fotograaf zou moeten maken. Lees dat ook eens even door... Zelf heb ik geen grote lijst met goede voornemens of fotografische doelen. Maar wat er op staat is wel heel essentieel:
  • Meer fotograferen!
  • Vaker (netwerk)bijeenkomsten bezoeken
  • De avonden vrij houden voor mijn gezin
De eerste is misschien een open deur zul je denken voor iemand die dit fulltime doet.... Maar niets is minder waar. De praktijk is dat de tijd om vrij werk te fotograferen er heel regelmatig bij in schiet. En dat is niet de bedoeling. Dus dit jaar zul je meer nieuw werk van mij op de blog zien. Op diverse vlakken, dat beloof ik je! Het tweede voornemen is er eentje die overgenomen is van vorig jaar. Daar is weinig van terecht gekomen. Dit jaar gaat dat veranderen. En last but not least: in de praktijk was ik vaak van 's morgens vroeg tot 's avonds laat aan het werk. De laptop altijd binnen handbereik, dus voor ik het wist was ik weer beland in een klus niet nog gedaan moest worden. Maar de boog kan niet altijd gespannen staan. Dat heb ik ook wel gemerkt, want de twee weken tussen kerst en nieuwjaar had ik vrij gepland en prompt werd ik ziek. Dat gaan we in 2013 dus niet meer zo doen. Is voor het gezin ook wat gezelliger. Want ook al ben ik dan heel vaak thuis, toch wil ik meer zijn dan de man die op zondag het vlees snijdt. ;-) En jij, heb jij nog doelen of goede voornemens? Laat eens weten... Een nieuw jaar wat doe jij ermee?
Reacties
Categorieën