De Wondere Wereld van Sport in Zwart-Wit
29 juli 2016 
0 min. leestijd

De Wondere Wereld van Sport in Zwart-Wit

Bij sportfotografie denk je als eerste aan spetterende acties en veel felle kleuren. Opvallen. Daar draait het vaak om, ook in de sport. Maar hoe wordt het dan als je sport fotografeert in zwart-wit? Is dan alle actie en spanning weg? Ik durf wel te stellen dat het tegendeel waar is. Er treedt een bepaalde mate van verstilling op, dat is waar. Maar legt die juist niet des te meer de nadruk op de actie zelf? Om je te inspireren geef ik je hier de link naar de Wondere Wereld van Sport in Zwart-Wit in de vorm van een serie adembenemende beelden. Ontzettend goed voor de inspiratie. Kijk, geniet en verwonder! De Wondere Wereld van Sport in Zwart-Wit
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Reactie plaatsen