De Wondere Wereld van Winterlandschappen
25 januari 2014 
0 min. leestijd

De Wondere Wereld van Winterlandschappen

De winter klinkt misschien niet echt als erg aanlokkelijk om buiten te gaan fotograferen. Ik moet zelf ook altijd even wat extra moeite doen om me naar buiten te krijgen. Sneeuw, ijs, kou, gladheid, vieze pekel… Noem maar op. En toch is het een betoverend seizoen. Helemaal als er sneeuw ligt die alles mooi bedekt. Een hele nieuwe wereld ontstaat dan. En daar moet je gebruik van maken! Maximaal profiteren! En dus, hup overeind en naar buiten. Maar eerst… Ter inspiratie geef ik je hierbij een link naar 20 kille, koude maar ook betoverende winterlandschappen. Kijk, geniet en verwonder! De Wondere Wereld van Winterlandschappen
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Reactie plaatsen