De Wondere Wereld van de Winter
07 februari 2015 
0 min. leestijd

De Wondere Wereld van de Winter

We zitten nu zo'n beetje in hartje winter in Nederland. Niet dat het veel voorstelt, maar toch. Koud is het wel een beetje. Hier en daar ligt nog wat sneeuw. Al kan dat per deel van het land aardig verschillen. Toch is het zeker de moeite waard om er eens op uit te gaan. Daarbij moet je wel een aantal zaken in de gaten houden. Hoe maak je nu een succesvolle winterfoto? Pak je cameratas, zorg voor de juiste spullen en gáán! Om je te inspireren geef ik je hier de link naar de Wondere Wereld van de Winter in de vorm van een serie bijzondere winterse foto's. Kijk, geniet en verwonder! De Wondere Wereld van de Winter
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Reactie plaatsen