De Wondere Wereld van Newborn Fotografie
19 september 2015 
0 min. leestijd

De Wondere Wereld van Newborn Fotografie

Newborn fotografie heeft een hoog vertederend gehalte. Althans, bij mij toch wel. Misschien helpt het dat ik zelf kinderen heb, maar toch. Het blijft een aandoenlijk en ongelooflijk cute gezicht. Voor wie zelf Newborn Fotografie doet is het een hele leuke serie om wat ideeën op te doen. Verder ga ik er niks over zeggen... Om je te inspireren geef ik je hier de link naar de Wondere Wereld van Newborn Fotografie in de vorm van een serie super fraaie foto's met een hoog sweet heart en koddigheidsgehalte, maar waar je ook de nodige ideetjes van kunt opdoen. Kijk, geniet en verwonder!
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Reactie plaatsen