Woordloze Woensdag - Oranjetipje
17 juni 2015 
0 min. leestijd

Woordloze Woensdag - Oranjetipje

De meeste blogs bestaan uit meer woorden dan foto's. Op woensdag is dat anders. Dan is er de Woordloze Woensdag. Geen verhaal of uitleg met passende beelden, maar alleen een foto die verder geen uitleg nodig heeft. Klik op de foto voor groot formaat: Woordloze Woensdag Vlinder Oranjetipje Oranje Groen
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Bram
Door

Bram

op 23 Jun 2015

Ik zeg niets, ben er stil van.

Peter van Veen
Door

Peter van Veen

op 24 Jun 2015

Lekker stil genieten!

Goof van Rijswijk
Door

Goof van Rijswijk

op 04 Jul 2015

Wow

Jan Noorloos
Door

Jan Noorloos

op 04 Jul 2015

Prachtig man

Peter van Veen
Door

Peter van Veen

op 06 Jul 2015

Dankjewel voor jullie reactie Goof en Jan!

Reactie plaatsen