Woordloze Woensdag - Mos
22 juli 2015 
0 min. leestijd

Woordloze Woensdag - Mos

De meeste blogs bestaan uit meer woorden dan foto's. Op woensdag is dat anders. Dan is er de Woordloze Woensdag. Geen verhaal of uitleg met passende beelden, maar alleen een foto die verder geen uitleg nodig heeft. Klik op de foto voor groot formaat: Woordloze Woensdag Mos Groen Blauw
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Marijke
Door

Marijke

op 19 Aug 2015

Hoe heb je dat kunnen fotograferen plat op je buik gelegen ?

Peter van Veen
Door

Peter van Veen

op 19 Aug 2015

Haha! Nee hoor, dat groeit in een bloembak die aan de schutting hangt. Ik moest juist op mijn tenen staan...

Reactie plaatsen