Fotografie
Peter van Veen
Fotografie
03/17/2012
0 min
7

Spelen met Nikkor Macrolenzen

03/17/2012
0 min
7
Vandaag had ik een ochtend de tijd (en rust, want iedereen was de deur uit) om twee Nikkor macrolenzen uit te proberen. Het ging om de Nikkor 200mm f/4 en de Nikkor 105mm f/2.8. Deze laatste lens is erg bekend in de macrowereld, de eerste eigenlijk niet zo. Afijn, ik had wat leuke dingen over van de macroworkshop van gisteren en wilde ook nog wat doen met aardbei en yoghurt. Hier een paar foto's van deze exercitie: Spelen met Nikkor Macrolens Spelen met Nikkor Macrolens Spelen met Nikkor Macrolens Nou ja, voorlopige conclusie: erg fijn materiaal. Ik *zou* er best aan kunnen wennen om deze mooie macrolenzen in mijn tas te hebben. Maar... Binnenkort gaan ze weer terug naar hun eigenaar. Tot die tijd is het voor mij genieten.
Reacties
Categorieën