Persoonlijk
Hetty van Veen
Persoonlijk
09/29/2015
2 min
0

Mooie foto's maak je ook dichtbij!

09/29/2015
2 min
0
Wie in tijdschrijften, op Facebook, op 500px, op Twitter, op Instagram en waar al nog niet meer rondkijkt, zal ongetwijfeld opvallen dat veel van die mooie foto's uit landen komen waar jij en ik niet dagelijks komen. Soms zelfs nooit. Het idee bekruipt je dan al snel dat je voor mooie foto's altijd ver weg moet. Maar dat is absoluut niet het geval! Je hoeft niet altijd ver weg te gaan om mooie foto's te maken. Ook om de deur heb je heel veel schatten liggen. Zelf ervaar ik dat heel duidelijk nu ik niet veel kan en ook niet op veel plaatsen kom. De revalidatiearts vroeg afgelopen week naar mijn hobby. Ik gaf aan dat ik graag fotografeer. Toen kwam de vraag of ik dat nu nog wel kon. Mijn antwoord was duidelijk: eigenlijk niet, maar ik kan het gewoon niet laten. En dan merk ik: mooie foto's maak je ook dichtbij!
Ik zie zoveel... en ik wil dat het liefst vastleggen.
Het is eigenlijk alleen maar verder kijken dan wat je ziet. Dan kom je zoveel schatten in de natuur tegen. De natuur vertelt zijn eigen verhaal, en dat is zo mooi... daar word ik altijd heel stil van. Hieronder enkele beelden van de afgelopen tijd die ik rondom huis gemaakt heb (uiteraard met mijn vertrouwde iPhone): Mooie foto's maak je ook dichtbij! Mooie foto's maak je ook dichtbij! Mooie foto's maak je ook dichtbij! Mooie foto's maak je ook dichtbij! Mooie foto's maak je ook dichtbij! Mooie foto's maak je ook dichtbij! Mooie foto's maak je ook dichtbij! Mooie foto's maak je ook dichtbij! Mensen vragen mij geregeld waarmee ik mijn foto's maak. Natuurlijk met mijn iPhone, maar uiteraard gebruik ik daarbij ook de nodige telefoonaccessoires, zoals mijn o zo vertrouwde macrolens. Daarnaast is een stevig smartphonehoesje belangrijk, want helaas valt mijn telefoon weleens. En daarom gebruik ik ook een goede screenprotector, want een kras op het scherm vind ik ongelooflijk vervelend.
Reacties
Categorie├źn