iPhonografie week 23 Wolken in Zwart-Wit
Hetty van Veen
13 juni 2012 
0 min. leestijd

iPhonografie week 23 Wolken in Zwart-Wit

Wolken blijven boeien. Iedere keer opnieuw word ik er door getroffen. Als je dan de foto die je maakt door Snapseed haalt, komen ze nog dreigender naar voren. Verschillende beelden heb ik daar al van vast gelegd. Voor deze iPhonografie foto heb ik gekozen om er een zwart/wit plaat van te maken en ik ben er eigenlijk best tevreden mee. Dit allemaal alleen met Snapseed...je ziet, kind kan de was doen dus blijven kijken naar de wolken! ;-) iPhonografie iPhone Foto Snapseed Wolken Zwart-Wit
Over de schrijver
Hetty van Veen
Ellen Denkers
Door

Ellen Denkers

op 21 Jun 2012

Hallo Hetty,Wolken zijn inderdaad boeiend. Vind ik ook helaas zit ik meestal in de auto als ik mooie luchten zie en dan wordt het een beetje moeilijk om ze te fotograferen :( Ik heb nog een vraagje voor je. Ik heb voor de Iphone een fish eye lensje binnen gekregen maar weet bijgod niet hoe ik dit moet plaatsen. De magneetringetjes blijven niet hangen? Heb jij een ideetje?Groetjes Ellen

Hetty van Veen
Door

Hetty van Veen

op 10 Jul 2012

Hoi Ellen, alleereerst excuus dat mijn antwoord even duurde. Zelf heb ik een lensje wat je op een (bijgeleverde) cover schroefd dus ik weet niet goed hoe dat zit met een magneetringetje, zit er geen schroefdop op?

Reactie plaatsen