De Wondere Wereld van Symmetrie
17 januari 2015 
0 min. leestijd

De Wondere Wereld van Symmetrie

Het is bijna een doodzonde in de compositieleer van fotografie: het onderwerp in het midden. Compositie is -na het gebruik van licht- het belangrijkste onderdeel om een foto tot een goede foto te maken. Maar wat nu als het onderwerp perfect symmetrisch is? Kan het dan ineens wel? Bekijk de serie foto's achter de link een goed en laat weten wat jij er van vind. Ik zelf vind symmetrie een zeer krachtig middel om goede en aansprekende foto's te maken. Het vinden er van is weer een ander verhaal... Om je te inspireren geef ik je hier de link naar de Wondere Wereld van Symmetrie in de vorm van een serie bijzondere symmetrische foto's. Kijk, geniet en verwonder! De Wondere Wereld van Symmetrie
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen:• De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Reactie plaatsen