De Foto van Gittan Beheydt
27 september 2012 
0 min. leestijd

De Foto van Gittan Beheydt

Op Facebook kom ik regelmatig de foto's van Gittan Beheydt tegen. Vaak ben ik getroffen door de indruk die haar foto's op me achter laten. Daarom heb ik haar gevraagd of ze iets over haar foto's wilde schrijven. Ze heeft zelf een foto uitgekozen en iets geschreven over het gevoel dat zij bij deze foto heeft. Ik vind het erg leuk dat ze dit heeft gedaan!

Alledaagse scenario’s, allicht en toch

Heel onschuldig, zich totaal onbewust van wat zich rondom haar afspeelt. Met volle overtuiging en haar klein flesje water het zand bevochtigen om zo haar zandkasteeltje te boetseren. Het is eigenlijk ook zo, dat kleine meisje had me zo aangegrepen. De tijd stond stil, liet me denken over het hier en nu, ik kon mijn ogen niet van haar afhouden. Haar zo zien opgaan in wat ze op dat moment aan het doen was. Waar is die tijd gebleven waar ikzelf helemaal niet bewust was van hoe de wereld is wanneer je volwassen bent. Ja het was puur intens genieten van het tijdloze...
De Foto van Gittan Beheydt Wil jij ook eens iets schrijven over jouw favoriete foto? Laat het weten!
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen:• De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Reactie plaatsen