Betere foto's maken
Peter van Veen
Betere foto's maken
09/27/2012
0 min
0

De Foto van Gittan Beheydt

09/27/2012
0 min
0
Op Facebook kom ik regelmatig de foto's van Gittan Beheydt tegen. Vaak ben ik getroffen door de indruk die haar foto's op me achter laten. Daarom heb ik haar gevraagd of ze iets over haar foto's wilde schrijven. Ze heeft zelf een foto uitgekozen en iets geschreven over het gevoel dat zij bij deze foto heeft. Ik vind het erg leuk dat ze dit heeft gedaan!

Alledaagse scenario’s, allicht en toch

Heel onschuldig, zich totaal onbewust van wat zich rondom haar afspeelt. Met volle overtuiging en haar klein flesje water het zand bevochtigen om zo haar zandkasteeltje te boetseren. Het is eigenlijk ook zo, dat kleine meisje had me zo aangegrepen. De tijd stond stil, liet me denken over het hier en nu, ik kon mijn ogen niet van haar afhouden. Haar zo zien opgaan in wat ze op dat moment aan het doen was. Waar is die tijd gebleven waar ikzelf helemaal niet bewust was van hoe de wereld is wanneer je volwassen bent. Ja het was puur intens genieten van het tijdloze...
De Foto van Gittan Beheydt Wil jij ook eens iets schrijven over jouw favoriete foto? Laat het weten!
Reacties
Categorieën