Project 52

Project 52 week 16 Groente

Het thema van de afgelopen week was: groente.
Project 52 is een gezamenlijk fotoproject van ons. Elke week een nieuw thema wat door ons beiden apart wordt uitgewerkt. Hetty fotografeert en bewerkt met haar iPhone, Peter fotografeert met zijn Nikon D300 en bewerkt met Lightroom 4.
Nadat Hetty wat bakjes minigroente in huis had gehaald, had ik mijn eindfoto al helemaal voor me. Ook dit keer was visualiseren me dus heel goed gelukt. Dat wil niet zeggen dat de eindfoto precies is geworden wat ik in gedachten had. Dat is altijd een proces. Je begint ergens, bij wat je in gedachten had en bouwt dat dan verder uit. Je probeert eens dit en eens dat, een ander kleurtje, of een flitser erbij... En zo komt je tot een eindresultaat waarvan je zegt: hier ben ik tevreden mee. Nu had ik eigenlijk bubbelwater in het glas willen hebben, maar dat was helaas niet meer in huis. :-( Hetty had zelf de groente in huis gehaald, maar er minder direct een beeld bij. Ook zij is aan het experimenteren gegaan en uiteindelijk dat een resultaat gekomen wat volgens haar op mij leek: blij kijken omdat ik de groente kon gebruiken om te fotograferen, boos kijken omdat de groente natuurlijk ook opgegeten moet worden. Want zo zijn we dan weer wel. :-) De setupfoto ben ik helaas vergeten! Het onderwerp voor volgende week is: nieuwe generatie. Klik op de foto voor groot formaat. Een reactie stellen we zeer op prijs, maar een tweet of like vinden we ook heel leuk! Foto van Hetty: Project 52 Weken Week 16 Groente door Hetty Foto van Peter: Project 52 Weken Week 16 Groente door Peter