Woordloze Woensdag - Zelfportret
17 februari 2010 
0 min. leestijd

Woordloze Woensdag - Zelfportret

Voor Hetty, de Liefde van mijn leven.Woordloze Woensdag Peter Zelfportret En jawel, ook vandaag: 37 jaren (oud) jong alweer!
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
Peter Biesheuvel
Door

Peter Biesheuvel

op 17 Feb 2010

Gefeliciteerd!!!!!

Mark
Door

Mark

op 17 Feb 2010

Happybrithday!!! btw nicepicture...

Marcel Wiegerinck
Door

Marcel Wiegerinck

op 17 Feb 2010

Gefeliciteerd met je verjaardag! Is dit zelfportret van dit jaar? Je lijkt een stuk jonger hier. Dit zijn complimenten he!

Peter van Veen
Door

Peter van Veen

op 18 Feb 2010

@Peter, Mark en Marcel: dankjewel! @Marcel: zie je wel ik ben echt niet zo oud als ik me soms voordoe... Dit zelfportret is gemaakt op 16 februari 2010, dus vrij recent. ;-)

Geertje
Door

Geertje

op 24 Feb 2010

Mooi!!! (Beter dan je avatar ;-)) Gefeliciteerd,. Pracht titel er ook bij.....

Reactie plaatsen