Woordloze Woensdag Wijnen en Lijnen
16 oktober 2013 
0 min. leestijd

Woordloze Woensdag Wijnen en Lijnen

Klik op de foto voor groot formaat: Woordloze Woensdag Wijnen en Lijnen
Over de schrijver
Je las zojuist een blog van mij, Peter van Veen Wil je meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan hier aan voor mijn geregelde mails. Mooi meegenomen: als bonus ontvang je dan een gratis e-book over hoe je nooit meer onscherpe natuurfoto's gaat maken. Wil je betere (natuur)foto's maken? Dit is wat ik voor je kan doen: • De cursus Basiskennis Fotografie - in korte tijd de basis van fotograferen onder de knie krijgen • De Masterclass Serie - 12 diverse opdrachten incl. feedback door mij • De Fotografie Praktijkschool - toegang tot al mijn cursussen, trainingen en mijn feedback
rik claus
Door

rik claus

op 24 Sep 2014

Hoi Peter, ik woon net a/d rand van de Frase grens en zie me niet direct naar Holland komen om er een workshop te volgen. Kan je even een tipje oplichten hoe je aan het resultaat komt van de (negatieve) 2 flessen met glas 'wijnen en lijnen'. Vind ik een heel leuke foto.

Reactie plaatsen